• slider-1-small
  • slider-2-small
  • slider-3-small
  • slider-4-small
 

O mica introducere...

 

          Proiectul, dezvoltat pe o suprafata de aproximativ 5.700 de mp, a inceput in anul 2007 cand s-a cumparat terenul situat in Bragadiru, pe Sos. Aeroportului, nr 90. Incepand cu anul 2009 s-a facut dezmembrarea terenului in 26 de loturi, dintre care: 24 de case, drum de acces si retragere drum. Receptionarea vilelor s-a realizat intre 2009 si 2011 in functie de finalizare, in prezent existand 25 de familii ce locuiesc deja in complex.

 

           Ansamblul rezidential apartine administrativ de orasul Bragadiru si se afla la aproximativ 14 km de centrul capitalei (Km. 0). Complexul este plasat intr-o zona linistita, in vecinatatea Aerodromului Clinceni, unde uneori se fac demonstratii aviatice si de parasutism.

 

Despre Bragadiru - facilitati in zona

           Bragadiru se afla în vecinatatea sud-vestica a municipiului Bucuresti, la ieșirea catre Alexandria, fiind un oras-satelit al Capitalei si traversat de trei drumuri importante: DN 6, DJ 100A si DJ 401A. Conform recensamantului din anul 2011, Bragadiru are o populatie de 15.329 de locuitori, fiind al cincilea centru urban al judetului Ilfov din punct de vedere demografic.

           Orasul dispune de doua scoli cu clasele I-VIII, si trei gradinite, doua cu program normal si una cu program prelungit.

           Cel mai apropiat Hipermarket este Cora Alexandria, aflat la iesirea din Bucuresti, respectiv langa Depoul Alexandria, iar cea mai apropiata piata agro-alimentara se afla in centrul orasului Bragadiru. In prezent se afla in curs de construire doua mari magazine: hipermarketul LIDL situat la intrarea in Bragadiru si supermarketul Mega Image ce se va afla in centrul orasului.

           Transportul din Bucuresti pana la iesirea din Bragadiru, mai precis pana la Sos. Aeroportului, se poate face cu una din cele doua linii de maxi-taxi si anume: linia 407 - Bucuresti <> Cornetu si respectiv linia 505 - Bucuresti <> Mihailesti.